• Katalozi
  • Novosti
  • Kontakt
  • Galko

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Galko
Naša priča je započela 1993. godine osnivanjem malog obiteljskog obrta. Vođeni strašću prema izradi kožnih proizvoda i željom da tržištu pružimo kvalitetne, prepoznatljive proizvode izrasli smo u vodećeg proizvođača kožnih torbi i modnih dodataka na hrvatskom tržištu pa i šire.

Ponosni smo što kupci više od 27 godina prepoznaju i cijene kvalitetu Galko proizvoda.

Galko je danas ugledna hrvatska modna kuća s tri vlastita dućana u Zagrebu, Malom Bukovcu i Sisku te bogatom prodajnom mrežom u koju je uključeno preko 130 prodajnih mjesta naših poslovnih partnera. Brend Galko je prepoznat i na inozemnim tržištima na kojima smo sve više zastupljeni.

Uz nit vodilju "Moda kao vječni izazov" iz godine u godinu nastavljamo rasti i oduševljavati ljubitelje kožnih proizvoda.

Zahvaljujući predanosti, profesionalnosti i stručnosti našeg tima zaposlenika te bogatom iskustvu vlasnika koji vodi poslovanje tvrtke, kvaliteta izrade naših proizvoda je vrhunska. Tome doprinosi i proizvodni proces u koji je uključen i profinjeni ručni rad. Galko proizvodi izrađuju se od pažljivo odabrane prave kože provjerene kvalitete. Svu strast i znanje prenijeli smo na svoje proizvode koje krasi osobina poželjnosti.

Modernim proizvodnim procesom u koji je uključen i cijenjeni ručni rad stvaramo autentične proizvode vrhunske kvalitete, proizvode koji traju godinama. To je ujedno i naša misija "Proizvoditi proizvode vrhunske kvalitete i vrhunskog dizajna, kvalitetom proizvoda i prepoznatljivim dizajnom sačuvati povjerenje kupaca i poslovnih partnera."

Prva faza našeg poslovnog ciklusa je razvoj novih kolekcija. Kreativni tim tvrtke Galko kontinuirano priprema nove proizvode. Pratimo najnovije trendove na tržištu, ali nam je važno zadržati autentičnost proizvoda i prepoznatljivost našeg brenda.

Galko je renomirana modna kuća u kojoj svakodnevno, spojem inovacija i ručne izrade, nastaju nove kolekcije torbi i modnih detalja. Neiscrpan izvor ideja svakodnevica je Galko dizajnerskog tima i svaki doživljaj unesen je u igru kože i detalja, protkan koncem i završen u cjelinu.

Proizvode izrađujemo od prave kože odabrane i provjerene kvalitete. Kompletan proizvodni proces - od planiranja, preko razvoja do proizvodnje gotovih proizvoda - vrši se u vlastitom proizvodnom pogonu u Hrvatskoj. Zahvaljujući tome, sve službe su međusobno kvalitetno povezane i ispunjeni su svi preduvjeti za stvaranje vrhunskih proizvoda.

Korištenjem najnovijih tehnologija u kombinaciji s cijenjenim ručnim radom, predanošću naših zaposlenika te našim vrijednostima nastaju Galko proizvodi nenadmašne kvalitete, proizvodi koji traju godinama.

Dizajneri iz Galka redovito posjećuju međunarodne sajmove na kojima izlažu Galko modele koji svojim dizajnom i kvalitetom stoje uz bok najpoznatijim svjetskim brendovima.