• Katalozi
  • Novosti
  • Kontakt
  • Galko

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Zaštita privatnosti


Izjava o privatnosti

Galko d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici poduzeća Galko d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Izjava o zaštiti prikupljanja osobnih podataka i njihovu korištenju

Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Tražimo Vaše posebno dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo glede specijalnih ponuda i akcija. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.
Galko d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.


Opća uredba o zaštiti osobnih podataka

S datumom 25. svibnja 2018. godine na snagu je stupila Opća uredba o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679) temeljem koje je GALKO d.o.o. donio sljedeću Politiku zaštite osobnih podataka.

GALKO d.o.o. prikuplja i obrađuje podatke naručitelja putem web trgovine www.galko.com kako bi Vam omogućio najbolju uslugu. Podaci naručitelja dijele se sa dostavnom službom kako bi se osiguralo da naručeni proizvodi stignu do naručitelja bez zastoja. Osobni podaci naručitelja čuvaju se u WEB zbirci te se koriste samo i jedino prilikom obrade narudžbe i dostave proizvoda. Ukoliko ne želite da čuvamo Vaše osobne podatke, molimo Vas da nas obavijestite na adresu elektroničke pošte Službenika za zaštitu osobnih podataka: racunovodstvo@galko.com .

Službenik za zaštitu osobnih podataka imenovan je Odlukom o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka.

Kontakt podaci Službenika za zaštitu podataka su:

Mihaela Pečenec

+385 (42) 379 441

racunovodstvo@galko.com


Sigurnost i zaštita podataka

Galko d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.
Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Galko d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.